About Me

They say that nothing worth doing is easy. Like every one of us, I’ve had my bumps in the road. But if you ask me, I’ll always tell you that I wouldn’t change a thing. Why? Because throughout my journey I’ve honed my skills and proven that my services get results in the real world. So today, you can benefit from my years of experience.


Az Anyag Nem vész el, csak Átalakul. 
A Gond az, hogy megfelelő Tudás nélkül nem vagyunk képesek Egészséges vagyis Harmonikus életvitelre. Ahhoz, hogy Harmóniába éljünk Önmagunkkal és a Környezettel Harmonizáló Tevékenységet kell művelnünk. Viszont egyesek szerint az nem lenne jó, ha mindenki Harmóniában élne, mert akkor megbomlana a Rendszer. 
A Rendszer egymás kizsákmányolásán élteti magát. Mink nem keresünk Ellenségeket. Mi Nem Vagyunk a Rendszer Ellensége, mert Mi egy új rendszert hozztunk létre. Mi nem a Pszichológusok és Pszichiáterek ellenségei vagyunk. 
Mi vagyunk azok akik megfogják gyógyítani őket. Mert csak akkor megy Pszichológusnak valaki, ha Pszichológiával kapcsolatos Gonddal találkozik az illető személy az Életében.  Ez vezeti őt erre a szakmai pályára, ez az a tényező ami motiválja. Az a Tény amivel a későbbiekben azonosulnia kell, hogy gyógyszereket ( mérgeket) kell Kötelezően felírni a Pácienseknek nem volt a Terve része. A terve csak az volt, hogy Segítsen másokon, mert amikor Ö volt segítségre szorulva, rajta nem Segített senki, pedig csak egy Kislány volt, aki nem értette miért Bántja az Apukája az Anyukáját. Nekünk nem az Emberekkel, hanem a Rendszerrel van a Gondunk.
 Ez Evolúció Kérdése. Ha nincs Tudatfejlődés, nincs Élet. Mink olyan dolgot kínálunk amit még Senki és Soha. Ezért nincs Konkurenciánk és nem is lesz, mert ilyen Harmonizáló Tárgyakat csak az Tervezhet aki Harmóniába van Önmagával és a Környezetével. 
Jézus szavaival élve.. Nem az a Bűn ami bemegy a Testbe, hanem az ami kijön a Száján. 
Nem az a Bűn, hogy kábítószer függő vagy, hanem az ahogy Beszélsz az Emberekről. 
Nem az a Bűn, hogy Megcsaltad a Férjedet, hanem az hogy nem érteted meg, hogy nincs se Szerencse se Véletlen.
 Nem az a Bűn, hogy valaki Húst eszik, hanem az a Bűn, hogy önző és Érzéketlen és Tudatlan, mert ahelyet , hogy egy merész önálló útra lépne, A Népet Követi. Nem Létezik Ellenség, csak egy ellenség van, az meg te saját magad aki voltál egy nappal azelőtt.
 Nem az a Bűn ha valaki azt mondja a Mi Kvantum Harmonizáló Tárgyaink nem működnek, Hanem az , hogy nem Adtál  magadnak  és A Nemzedékednek egy Esélyt egy oly világban élni, ahol te vagy a Rendszergazda, te mondod meg mit fogsz teremteni. Teremteni csak úgy lehet, ha mind a öt sík. A fizikai az érzelmi a mentális a pszichikus és a legvégén az Éterikus harmonikus állapotban van. Ha ez az öt szín harmonizálódik, akkor megáll az öregedés. A fizikai test életkora elérheti a 120 évet is. Hosszú távú Egészséges és kiegyensúlyozott jövőben Gondolkodhat az, aki igénybe veszi a szolgáltatásainkat, amik nagyon barátságosak. Először is Az Analízis Ingyenes. Ingyenesen felmérjük az ön és az ön Lakott Területe Tisztaságát. Rengeteg Negatív Dolog befolyásolhatja az Egészséges Életmódját. A Fő Tényező a Stressz. Aminek a hátéreben sokszor olyan lények vannak akik nem Rosszak csak Tapasztalatlanok. A Tapasztalatlanságuk és a Mohó életmódjuknak köszönhetően csak egy szó illik rájuk. A Parazita. 
Mi is az a Parazita? A Parazita többnyire bekerül az Ember vérébe majd a gyomrába a tüdejébe és toxinokat fognak termelni. Az orvos előír egy Antibiotikumot és meg van oldva. Viszont ahogy fent úgy lent törvénye szerint ha van 5 szint vagyis van fizikai, érzelmi, mentális, pszichikus és éterikus és ha van egy fizikai test akkor hol a maradék 4 test? A maradék négy test mint egy árnyék követi a FIzikai Világban a Fizikai Testet. Mink a maradék 4 test Harmonizálásában veszünk ki Fontos Szerepet. 
Az Ötödik Testtel csak a végén foglalkozunk. 
Mink is anyagi világban élünk, ezért ha egy két gyermekes anyuka ír nekünk és Segítségre szorul,akkor őt fogjuk előnybe részesíteni, nem azt aki 21 éves és elhagyta a barátnője. Ha egy Etiópiai Nő fog nekünk írni és segítségre fog szorulni,mert épp ma akarják kivégezni a férjét és csak 3 dollárt tud adományozni, őt fogjuk előnyben részesíteni, nem azt aki Londonban él és nem tudja lerakni a lantot. Adományokat szívesen elfogadunk. A kvantum tértisztító tárgyakat megrendelésre tervezzük és az adott Kliens anyagi hátteréhez fogjuk idomítani. Továbbá Bécs 60km es körzetében esetleg messzebbre is elmehetünk, hogy az Adott Objektumot felmérjük és Megoldást tudjunk kínálni. 

A maradék Négy Test. Az érzelmi testen belül vannak az érzelmi lerakódások ezek fellelnek a nagy sírásokért a nagy búcsúzkodásokért, minden emóció itt található és sajnos ezen a szinten a legtöbb manipuláció. Van egy könyörtelen feleséged aki évek óta könyörtelenül érzelmileg manipulál? Írj és segítünk Neked és Neki is. A Mentális Téren a Mentális Zsarolások mennek. Többnyire Igazgatók, Rendszer fellelősök azok az emberek akiket szívesen Megszállnak a Mentális Paraziták, de nem kell félni, jobb Megoldást Találni. A Megoldás a mi kezünkbe van és Bárkinek szívesen Segítünk, hisz a Tudás mindenkit illet. A Pszichikus Ragadozók az Alkoholisták a Kábítószerfüggők körében elterjedt. Itt már komoly a helyzet egy Lakás Tisztítás esetleg Kvantum Energia Sugárzó Tárgyak nem Okoznak nagy Változtatást. Itt lép színre a Mágia a kulcsszavak a Böjtölések és még sorolhatnánk. Amennyi probléma annyi megoldás. Eljutottunk az ötödik szintre,mert ritka hogy az ötödik szint meglenne rongálva vagy diszharmonikusan működne. Itt lakozik a Szellem.
 Egy Fizikai Test egy Szellemmel rendelkezik, ide nincs Senkinek se betekintése,mert  ez egy Védet Terület és ide Parazita nem jöhet. Viszont más szellem igen, amit a keresztények Démon űzésnek aposztrofáltak. Démonűzés igen is van, igaz nem fokhagymával és keresztel megy a harc, de  harc van a szellemekért  és nagyon specifikus és egy nagyon nehezen megoldható gond, mert ha ez mégis megtörténne, akkor az adott szellemnek bele kelletett egyeznie abba, hogy egy más szellemmel megosztozik a testen és ha az adott szellem ezt a döntést meghozta akkor arra biztos oka is volt. Viszont rémült Barátnő aggódó anyuka nyugodtan forduljon hozzánk. Ahogy tudunk úgy segítünk. A démon megszállásnak két oka lehet. 2021-ben a legeleterjetteb a Kábítószerek és Alkohol befolyása alatti szexuális kapcsolat, esetleg spiritulis szeánszok, közös meditációk, de egyes esetkeben elég elmenni egy szórakozó helyre ott valaki kábítószert rakhat az italodba és már meglettél szálva. Ez egy nagyon elterjedt fogalom és az igazat megvalva, sok ember tisztában sincs vele, hogy meg lett szálva.Itt lépünk közre mi ls itt segítünk mi,mert a pszichiátra amit skizofréniának neveze vagy depreszió mi egyszerü szellem megszállásnak nevezünk.

A kvantum tárgyak árra változó. 
Az Analízis Ingyenes. 
Tanácsadás reális, adomány elfogadható,
Bármilyen kérdés ami értékes akceptálható. 
Legyen Szép Napod És Tartalmas Életed. 
Ne feled, Senki se több se kevesebb. 
Mindenki csak egy út...